Vóór 00:00 besteld? Morgen in huis, ook in België!

Maandag t/m vrijdag.

Bestellingen gedaan op zaterdag/zondag zijn uiterlijk dinsdag bezorgd, maar in 99% van de gevallen op maandag.


Standaard verzending met PostNL/ PostNL partner

We zijn officieel PostNL partner. Luiermaat.nl en PostNL werken er continu aan om jouw pakketje zo snel mogelijk maar ook zo duurzaam mogelijk bij jou te krijgen.  

Wij verzenden je bestelling altijd in een pakket zodat je deze met een Track & Trace code kunt volgen. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je een e-mail met de Track & Trace code. Vanaf dat moment kan je het pakket volgen. Bestelling vóór 00:00u geplaatst kunnen de volgende dag geleverd worden.

Wanneer er een 'uiterlijke' bezorgdatum gecommuniceerd wordt doen we er alles aan je pakketje zo spoedig mogelijk te verzenden. Uiteraard heb je het op de uiterlijke bezorgdatum zeker in huis.  Wil je zeker zijn van een bepaalde bezorgdag? Dan kun je zelf een specifieke datum in de toekomst kiezen.  PostNL bezorgt 99% van de pakketten op het aangevraagde tijdstip.

Niet thuis?

Nederland: PostNL biedt het pakket 2 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan laat PostNL een kaartje met een QR-code achter of versturen zij een e-mail met daarin de informatie over het pakket. Op het kaartje wat de bezorger achter laat of de Digitale Kennisgeving staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Luiermaat.nl.

België en buitenland: PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan wordt je pakket naar een PostNL afhaalpunt gebracht. Op het briefje wat de bezorger achter laat staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Luiermaat.nl. 

Pakket afhaalpunt

Wil jij je je pakketje liever afhalen bij een afhaalpunt dan kan dat natuurlijk ook. Bestel met de standaard verzendoptie en wacht de mail van PostNL af. In die mail staan instructies om uw pakketje bij een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. 
Je kan kiezen uit meer dan 3300 winkellocaties die vaak ook op zaterdag en in de avonduren open zijn. Hiermee bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Aan de hand van je postcode wordt de dichtstbijzijnde Pakket afhaalpunten getoond. Je hebt
7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het Pakketpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Luiermaat.nl.

* Let op: bij drukte of producten die een levertijd hebben communiceren we een 'uiterlijke' bezorgdatum. We doen er alles aan je pakketje zo spoedig mogelijk te verzenden. Op de uiterlijke bezorgdatum en wellicht zelfs eerder heb je het pakket in huis. Wil je zeker zijn van een bepaalde bezorgdag? Dan kun je zelf een specifieke datum in de toekomst kiezen. PostNL bezorgt 99% van de pakketten op het aangevraagde tijdstip. 

  Hygiëne en bezorging

  Covid-19 heeft de gemoederen inmiddels een aantal jaren beziggehouden. Om je gerust te stellen, het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Door de extra hygiëne maatregelen die zowel Luiermaat.nl als PostNL nemen proberen we op een veilige en verantwoorde manier de vertrouwde kwaliteit van PostNL en Luiermaat.nl te waarborgen.  

  Contactloos bezorgen
  Pakketten worden niet meer overhandigd door PostNL. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

  Extra controle grote bestelling
  Wanneer je bestelling een waarde heeft boven de 200,- zal PostNL bij aflevering om een handtekening vragen. 


  Garantie
  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.